Елсол - История и развитие

През 2008 г. стартирахме като малка семейна компания с големи стремежи за растеж и развитие в енергийната индустрия. Насочихме се към сегмента възобновяеми енергийни източници, водени от потенциала му и нашия ясен ангажимент за чисто и зелено производство на енергийни мощности. С годините натрупахме опит в изграждането на фотоволтаични системи, благодарение на който днес можем да предоставим на своите клиенти цялостни инженерингови решения.

Всичко за успеха на Вашия проект

Предлагаме всички услуги, свързани със създаването на фотоволтаични централи – от оценка на имота и проучване на инвестицията, до проектиране, инсталиране и поддръжка, включително и услугата производство на енергия за продажба на свободния пазар. Работим успешно в България и някои държави от Европейския съюз, като над 50% от бизнеса ни е разпределен в страната. Изградили сме трайни и здрави партньорски взаимоотношения с водещи в сектора компании производители на соларни продукти. В проектите ни изцяло влагаме техните доказали качеството си фотоволтаични панели и инвертори.

Планиране и анализ на соларни ситеми, Елсол ООД

Защо да изберете Elsol?

null

Изграждане на соларни системи до ключ

null

График на проекта и очаквания

null

Първокласни продукти и специалисти

null

Отлична възвръщаемост на инвестицията

null

5 години гаранция на инсталацията

Нашият екип

Нашият екип е млад, креативен и отдаден на целите ни за устойчива алтернативна енергия, високо качество на изпълнение на всеки детайл, коректност и отговорност. Разполагаме с 47 професионалисти от всички направления по реализиране на PV системи – проектанти, инженери, специалисти логистика, монтажисти.

Ако имате някакви въпроси, нашият екип е на разположение да Ви отговори.

Какво предлагаме?

  • Администриране и развитие на проекта
  • Проектиране
  • Доставки на материали и логистични операции
  • Монтаж и инсталиране
  • Поддръжка и последващи операции, мониторинг и анализ на консумацията
Услуги от Елсол ООД, свързани с изграждане на фотоволтаична инсталация
Елсол ООД - предпочитан партньор за изграждане на соларни системи за бизнеса

Предпочитан партньор за соларни решения

Фокусирани сме върху изграждане на соларни системи за бизнеса за обезпечаване на собствените производствени нужди и повече от 80% от изпълнените проекти на територията на България са именно такива. Нашата основна задача при всеки проект е решаването на енергийните проблеми на клиентите, така че да бъдат спокойни и сигурни, намалявайки разходите си за електричество и дори печелейки от своята фотоволтаична инсталация. По този начин инвестицията им е напълно оправдана и надеждна.
Отношението и ангажимента към нуждите на всеки клиент, отличното качество на предлаганите соларни продукти и перфектното изпълнение, ни превърнаха в предпочитан партньор за изграждане на фотоволтаични мощности.

Карта с инсталирани от Елсол фотоволтаични системи

Карта с инсталирани от Елсол ООД фотоволтаични системи

Сертификати