Нашите партньори

Елсол е Вашият надежден EPC изпълнител с установени устойчиви партньорства с добре познати на пазара компании за фотоволтаични компоненти. Работим с доказаните продукти на Canadian Solar, JA Solar, Jinko Solar, Longi Solar, Trina, Risen, Huawei, SMA, Solis – соларни панели, фотоволтаични инвертори, батерии и всички необходими съоръжения за инсталиране на соларна система. Предлагаме висококачествени решения според целта на Вашия проект.

null

Canadian Solar

Соларни панели и инвертори

Компанията Canadian Solar (NASDAQ:CSIQ) е основана през 2001 година в Канада от Д-р Шон Ку, който е и неин президент и главен изпълнителен директор. За повече от 20 години на пазара Canadian Solar се превръща във водещ производител на соларни продукти и системи и е сред най-големите доставчици на решения за слънчева енергия в световен мащаб. Мисията на Д-р Ку и неговата компания е насърчаването на устойчиво развитие и превръщането на планетата в едно по-чисто и по-добро място за живот за бъдещите поколения, чрез захранване с енергия от слънцето на милиони хора по света. Повече от 13 500 отдадени на тази мисия служители се стремят ежедневно това да стане реалност.
Компанията има доставени около 75 GW соларни модули за клиенти в около 160 страни по света, с които са посрещнати нуждите за чиста и зелена енергия на почти 17.7 милиона домакинства. През 2021 г. Bloomberg New Energy Finance награждава Canadian solar с приза най-рентабилен производител. Към момента компанията е фокусирана в добавянето на още 30 GW капацитет на производство на модули до Декември 2022 г, които включват най-съвременна технология.

null

Longi Solar

Соларни панели

Китайската компания LONGi Green Energy Technology Co. Ltd. е основана през 2000 година и към момента е една от най-ценните на световния пазар за соларни технологии. Отличена като производител на соларни модули от първо ниво с най-висок AAA финансов рейтинг, LONGi генерира приходи от 12 милиарда долара. Разполага с работна сила от 50 хиляди служители. Според класацията на Forbes за 2022 година – Global 2000 List, компанията се изкачи до 724 позиция в ранглиста. LONGi подкрепя бизнес модела „Solar for Solar“. Докато създава евтини чисти енергийни продукти за света, компанията използва чиста енергия и зелени производствени практики в своите операции, когато е възможно.

null

Jinko Solar

Соларни панели

Jinko Solar Co., Ltd. е една от най-иновативните и популярни компании производители на соларни технологии. Jinko Solar е първата в индустрията компания, която създава „вертикално интегриран“ производствен капацитет от обработка на силициев материал до производството на клетки, модули и панели. Бизнесът й обхваща основните звена на веригата на фотоволтаичната промишленост, с фокус върху научноизследователската дейност и разработка на интегрирани фотоволтаични продукти и решения за чиста енергия. Продукти на Jinko Solar обслужват повече от 3000 клиенти от над 160 страни по света, а компанията е класирана на първо място в глобалните доставки на соларни модули от 2016 до 2019 г. До края на март 2022 г. кумулативните доставки на модули са надхвърлили 100 GW.

null

JA Solar

Соларни панели

JA Solar е основана през 2005 г. и днес е световно призната като първокласен производител на фотоволтаични продукти с висока производителност. Бизнесът на компанията обхваща силициеви пластини, клетки, модули и фотоволтаични електроцентрали. С 12 производствени бази и повече от 20 клона по целия свят, продуктите на JA Solar се предлагат в над 135 държави. Широко се използват в наземни електроцентрали, търговски и промишлени, както и жилищни покривни фотоволтаични системи. Компанията е включена в списъка Fortune China 500 и Global Top 500 New Energy Enterprises за няколко последователни години.

null

Trina Solar

Соларни панели

През 1997 година Гао Джифан създава компанията Trina Solar, която напредва бързо в разработката и производството на фотоволтаични технологии и днес е сред най-популярните в бранша. С повече от 83 гигавата фотоволтаични продукти, доставени в държави по целия свят, компанията спомага за създаването на чиста и надеждна енергия на много домакинства, бизнеси и слънчеви плантации. Към юли 2022, Trina Solar става рекордьор в индустрията с 24 световни рекорда в направленията – ефективност на преобразуване на фотоволтаични клетки и изходяща мощност за модули. С около 17 000 служители, ангажирани с увеличаването на глобалния дял на зелена енергия чрез нови модификации и разработки, компанията ясно показва своята социална ангажираност.

null

Risen Solar Technology

Соларни панели

Risen Energy е сред топ 10 на производителите на фотоволтаични модули в световен мащаб. С над 30 GW соларни инсталации, разпространени в държави на различни континенти, компанията захранва със зелена енергия от слънцето огромен брой домакинства и бизнеси. Има повече от 10 000 служители и над 100 офиса, разположени в Китай, Германия, Австралия, Мексико, Индия, Япония, САЩ. Risen Energy е високотехнологична компания със своя независима фотоволтаична лаборатория, притежаваща сертификат CNAS, в която са разработени над 45 ключови технологии. Заедно с пълния производствен цикъл, това гарантира високо качество и достъпна цена на фотоволтаичните продукти. Предлага модули с различни мощности – монокристални, поликристални и хетероструктурни.

null

SMA Solar Technology AG

Инвертори

SMA Solar Technology AG е немски производител на инвертори за соларни системи. Компанията развива и направленията по разработване и производство на технологии за фотоволтаици, батерии за съхранение на енергия, както и мениджмънт на проекти за зелена енергия. Една от мисиите на SMA е намаляването на емисиите на въглероден диоксид, заради което е изградила собствено неутрално на C02 производство и е отличена с награда за енергийна ефективност през 2010 от Немската енергийна агенция.

Sunny Tripower CORE1 на SMA е първият в света свободно стоящ стринг инвертор. Неговият иновативен дизайн значително намалява разходите за инсталиране на фотоволтаични системи на покриви за бизнеса, на навеси за коли и при соларни инсталации на земята. В комбинация с водещи в индустрията характеристики за производителност и безопасност, CORE1 предлага несравнима надеждност, максимална възвръщаемост на инвестицията и по-ниска обща стойност на собствеността.

Sunny Tripower CORE2 е идеалният инвертор за децентрализирани системни структури до мегаватов диапазон. Подходящ е за по-големи фотоволтаични системи за бизнеса. Благодарение на своя гъвкав системен дизайн реализира най-високи добиви. Със 110 kW, 24 струни и 12 MPP тракера, Sunny Tripower CORE2 позволява особено високо слънчево покритие в наземни фотоволтаични системи, както и при различни наклони на покрива през деня. Интегрираният софтуер SMA ShadeFix автоматично оптимизира производителността на системата по всяко време, дори и с частично засенчени модули. Услугата за автоматично наблюдение SMA Smart Connected също така осигурява максимален добив на фотоволтаична система чрез откриване на повреди възможно най-бързо. Sunny Tripower CORE2 като централен компонент на SMA Energy System Business, дава възможност за перспективни опции за разширяване на инсталираните системи чрез SMA решения за съхранение.

null

Solis

Инвертори

Solis Australasia е една от първите компании за соларни системи, която пробива австралийския пазар. Насочена е в разработката на нови и модерни фотоволтаични технологии за инвертори. Днес компанията предлага последно поколение инвертори Solis, подходящи за собствени и търговски нужди. Инверторната гама е базирана на повече от 20 години техническо развитие и подобрения, за да могат да предложат продукт от най-висок клас.

null

Huawei

Инвертори и батерии

Huawei Digital Power Technologies Co., Ltd. е дигитална компания, която произвежда, развива и усъвършенства високотехнологични продукти. С оглед към по-добро бъдеще за всички по света чрез технологиите, и уповавайки се на опита си в създаването на дигитална и силова електроника, компанията заложи на разработката на фотоволтаични системи за бизнеса, домакинствата и големи енергийни мощности за централи. Huawei предлага интелигентни фотоволтаични системи FusionSolar PV и решения за съхранение на енергия: Smart PV, Data Center Facility, Site Power Facility, mPower, Embedded Power, and Integrated Smart Energy.

Имате запитване за проект?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви дадем подходящо решение за Вашите конкретни цели.