Покривни соларни системи

за стабилен и успешен бизнес

Днес наличието на соларна система на покрива на една модерна компания е също толкова важно, колкото наличието на течаща вода и интернет връзка. За да се превърне Вашата фотоволтаична система в успешен проект, тя трябва да бъде инсталирана на покрива на компанията Ви и адаптирана към Вашите нужди. Офис сгради, производствени халета, паркинги или логистични имоти – всеки тип сграда предлага различни изисквания за соларна система.

null

Нашето решение за постигане на вашата цел

Заедно с Вас анализираме желанията и целите Ви, за да разработим оптимален вариант за реализиране на проекта. Имаме идеалното решение за всеки тип търговски и индустриален покрив – безопасни за инсталиране и работа фотоволтаични системи, издръжливи и удобни за потребителя. Елсол е една от водещите в Европа компании, специалист при соларните покривни системи, независимо дали на офис сгради, производствени халета, многоетажни паркинги или логистични имоти.
null

Мислете икономично – действайте отговорно

Още във фазата на планиране се решава как една сграда може да бъде икономична в дългосрочен план. Това прави още по-важно да разчитаме на перспективна и икономична енергия от самото начало – слънчевата енергия.

Имате запитване за проект?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще намерим подходящо решение за Вашия проект. Нека ви посъветваме!

Идеалното местоположение за соларни системи -

покриви на навеси за автомобили

Мислете напред там, където другите спират!

Вашият бизнес няма подходящ покрив за фотоволтаична система? Вашите паркинги за коли са чудесен начин за използване на възобновяема слънчева енергия. По този начин можете директно да генерирате енергия за Вашите електрически превозни средства, например. Южните фасади предлагат необходимата повърхност и могат да се използват за екологично производство на електроенергия. Като неразделна част от ориентираната към бъдещето архитектура, те допринасят както за автономността, така и за естетиката на една сграда.

Соларни системи на покриви на навеси за автомобили

Отдайте под наем своя покрив чрез дългосрочно споразумение

Не искате да притежавате фотоволтаична соларна система, но бихте искали да осигурите вашето покривно пространство? Ние ще наемем вашата покривна площ, ако е по-голяма от 200 м². Свържете се с нас за подробности!

Фотоволтаична инсталация - схема отдаване под наем
  • Инвестираме в соларни системи, инсталирани на територията на Потребителя. Елсол изцяло ги проектира, изгражда и обслужва.
  • Елсол поема всички разходи, свързани с инсталацията и работата на фотоволтаичната система. Потребителят няма никаква финансова ангажираност.
  • От страна на Потребителя се изисква да предостави собствена покривна площ или земя, където Елсол да изгради фотоволтаична мощност.
  • Потребителят и Елсол подписват дългосрочен договор за наем за период от 10, 15 или 20 години, в който наемът се изчислява на база на консумираната електроенергия по фиксирана цена в EUR / MWh.
  • Елсол предлага на Потребителя придобиване на собствеността върху фотоволтаичната система.

Търсите финансиране за своя проект?

Вижте актуалните ЕС програми за финансиране за изграждане на фотоволтаични системи за бизнеса. За допълнителна информация, моля свържете се с нашите експерти.

Изпълнени проекти на покривни соларни системи