Соларни системи за дома

Електроенергията е във Вашите ръце

Елсол ще ви помогне да направите дома си още по-добро място за живеене. Добавяме стойност към живота на своите клиенти, защото знаем колко ценен е домът за всеки. Използването на слънчевата енергия в домакинствата по целия свят е нашето бъдеще. С инсталирането на домашна фотоволтаична система, Вие обезпечавате жилището си – спестявате пари от сметки за електричество, помагате на природата с намаляване на карбоновите емисии, и прибавяте стойност към дома си. Ние се грижим да получите бързо и качествено зелената и устойчива енергия от Слънцето, с която да живеете по-спокойно, сигурно и чисто. Партнираме си с водещи компании за соларни панели, батерии за съхранение и свързващи системни компоненти, за да гарантираме на собствениците на жилища надеждно и безпроблемно функциониране на фотоволтаичната инсталация. Предлагаме разнообразни и иновативни възможности за финансиране, за да отговорим на всяка ваша нужда.

Соларни дейности и складиране на eнергия

Оптимизирайте съхранението на енергия, бъдете готови за всяка ситуация
Оптимизиране съхранение на енергия от соларни системи

Соларната инсталация е повече от инвестиция за спестяване на пари. Тя предоставя на собствениците на жилища семпло високотехнологично решение за модерен и уютен дом, с което стойността му се повишава, околната среда не се замърсява и сметките се минимизират. Елсол е насреща Ви при реализирането на Вашата идея за фотоволтаична система. Ще се погрижим за всяка стъпка от проектирането до изпълнението вместо Вас!
Препоръчваме включване на батерия за акумулиране на енергията, генерирана от Вашата соларна система или като самостоятелна система през деня. Това ще Ви помогне да спестите пари от сметката си за електричество чрез разреждане по време на високи пикови часове, когато токът е най-скъп.
Домашните батерии предоставят висока сигурност и гъвкавост за Вашето захранване по всяко време. Осигуряват електричество при токови прекъсвания, аварии и природни бедствия. Чрез архивиране на уреди от първа необходимост, домашните батерии могат да поддържат Вашето основно потребление.

Вие избирате кога да използвате съхранената енергия.

Имате запитване за проект?

Искате да изградите соларна система за Вашия дом, ние сме насреща и ще Ви помогнем да реализирате идеите си.

Покривни дейности

Устойчива покривна настилка за сигурна и безпроблемна експлоатация

Елсол ще изготви бърза оценка на покрива и ще Ви даде най-рентабилното решение за Вашите нужди. Ще преценим дали Вашата покривна конструкция е сигурна за монтажа на фотоволтаична инсталация или ще се нуждае от частичен ремонт, или цялостна подмяна. Може да се обърнете към Елсол още когато сте в процес на проектиране на своя дом. Ние сме насреща във всеки етап от изграждането на Вашата соларна система за дома, включително и за покривни дейности. Работим с проверени монтажни екипи, за да осигурим Вашето спокойствие и безпроблемна експлоатация на PV системата.

Покривни дейности при изграждане на соларни системи

Домашни зарядни системи за автомобили

Контрол и сигурност на една ръка разстояние
Домашни зарядни станции за автомобили

В технологичното и модерно съвремие електрическите превозни средства (EV) вече навлязоха с пълна сила в ежедневието ни и все повече шофьори ги предпочитат. Обществените зарядни станции не са достатъчни и потребителите търсят вариант да си осигурят удобство, сигурност и контрол над своя автомобил, което може да се случи много лесно чрез собствени домашни станции за зареждане.
Елсол предлага възможност за включване на зарядна станция за автомобили към Вашата домашна соларна система. Изключително удобство за всеки, притежаващ електрически автомобил – да се „зарежда“ от собствената си електроенергия, произведена и съхранявана от собствената фотоволтаична централа.

Направете крачка към бъдещето!

Разлики между зареждане с кабел в контакт и АС домашна зарядна станция

Ако използвате стандартен кабел за зареждане на Вашия електромобил, за пълен заряд ще са нужни поне 24 часа. Докато с АС зарядната станция това става за много по-кратко време напълно безопасно и надеждно. Не са нужни кабели, които да се разпъват през къщата Ви. Поставя се външно монтирана точка за зареждане на EV – домашно АС зарядно устройство, към което може да се добавят устройства за бързо зареждане и smart устройства, за да получите повече функции за повече удобство. Едно такова предимство например е програмирането от разстояние за зареждане на електрическия автомобил в определени часове.

Търсите финансиране за своя проект?

Вижте актуалните ЕС програми за финансиране за изграждане на фотоволтаични системи за дома. За допълнителна информация, моля свържете се с нашите експерти.

Изпълнени проекти на соларни системи за дома